Tempahan Poster Frame Dengan Harga Yang Berpatutan

 

Tempahan Poster Frame Dengan Harga Yang Berpatutan

 

Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di”

 

 

Hari Raya ni tentunya ramai yang selpi sana sini. Dalam phone dh penuh gambar. Abadikan gambar2 korang tu. Kita kasi print la. Poster Frame dengan harga yang sangat berpatutan. Nanti boleh gantung kat dinding. Gambar keluarga,sanak saudara dan teman2. Gambar dalam phone masih bole print besar setakat 8R. Bergantung juga lah pada kualiti dari gambar asal tersebut. Haish kan ramai yang pakai phone hebat2 sekarang. Kualiti gambo sume tengok lawo2 haaa. Ni kita bagi la contoh sikit.

 

Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)
 

 

“Abadikan kenangan terindah ini agar menjadi kenangan yang akan tersimpan sepanjang zaman. Dan dapatkan juga pakej Custom Album bersaiz 12×10. Atau pilihan Sticky Album. Juga 3D Frame bersaiz 16×20. Table Frame dan sebagainya.”

 

 Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)

 

 

Macam2 saiz ada. Harga dari serendah RM12
*tidak termasuk kos pos
senarai harga poster frame
6×8 = RM12
8×10= RM16
8×12= RM20
10×12=RM28
10×15=RM30
12×15=RM36
12×18=RM40
16×20=RM66
16×24=RM70
20×24=RM76
20×30=RM90
24×24=RM100
24×36=RM120
30×30=RM190
Whatsapp saya sekarang di 018-2668029 (avang karu)
*tambahan sebanyak RM10 untuk kos penghantaran.
*bergantung juga pada saiz frame dan jumlah tempahan.
 
Sekiranya anda memerlukan khidmat jurufoto / photographer untuk apa saja majlis sama ada Nikah,Sanding,Aqikah dan sebagainya, anda boleh terus mendapatkan maklumat lanjut di”
Continue Reading